UTSOLGT for Cupfinalebilletter - men fortsatt ledige plasser igjen på CUPFINALESEMINARET

På grunn av stor pågang av påmelding til Cupfinaleseminaret 2015 er vi nå dessverre utsolgt for Cupfinalebilletter til kampen mellom Rosenborg BK og Sarpsborg 08.

- Bli med på Cupfinaleseminaret 2015

Bli med på UBC Ullevål Stadion og i Manglerudhallen hvor hele fotballtrener-Norge samles for faglig påfyll og sosial mingling. Det spiller ingen rolle om du trener gutter 8 år eller a-lag, bli med landslagstrener Per-Mathias Høgmo og barnefotballtreneren fra Nordreisa. Det er en plass for alle!

Tidligere keepertrener i Manchester United til Cupfinaleseminaret

Nåværende keepertrener i det engelske fotballforbundet for aldersbestemte landslag og tidligere keepertrener i Manchester United kommer til Cupfinaleseminaret for å dele av sin erfaring og filosofi (The Eric Steele Way) i hvordan utvikle toppkeepere.

- Derfor lykkes islandsk fotball!

Nåværende assistenttrener i Lillestrøm SK og tidligere teknisk direktør i det islandske fotballforbundet, Siggi Eyjolfsson, kommer til Cupfinaleseminaret fredag 20.november for å gi en grundig forklaring på Islands oppsiktsvekkende prestasjoner internasjonalt.

Jordi Gonzalez - Fotballtrening for barn og ungdom

Jordi Gonzalez er herrelandslagets fysiske trener og fagansvarlig for fysisk trening i Norsk Toppfotballsenter. Han vil sammen med ass.trener på Norge U21, Aksel Bergo, bidrar med både teori og praksisøkt under det ordinære Cupfinaleseminaret. Temaet er fotballtrening for barn og ungdom.

Coach Bradley, på plass igjen!

Stabæks trener Bob Bradley høster stor anerkjennelse for den jobben som han har gjort i norsk fotball. I en undersøkelse gjort av magasinet Four-Four-Two, er han kåret til den 24. beste manageren i verden i dag. Og den eneste som arbeider i Skandinavia.

Ose Aibangee - akademisjef i Brentford FC

Akademidirektør i Brentford FC, Ose Aibangee, med tidligere bakgrunn som speider og trener i Arsenal og Tottenham kommer til Cupfinaleseminaret. Han vil gi en presentasjon fredag 20.november.

Stort engelsk trenertalent

Stuart English (29), Head of Coaching i Brentford FC, skal holde praksisøkt i Manglerudhallen lørdag 21.november. Han er en del av staben i den fremgangsrike klubben sør i London som nesten lyktes med å rykke opp Premier League i vår.

Arrangør

I samarbeid med

 

Våre samarbeidspartnere

 
 
 
 
 

 

©2015 Markedets beste IT-plattform for idretten 123klubb leveres av KX Products as