Presentasjonsmateriell fra Barnefotballseminaret

Presentasjonsmateriell fra Barnefotballseminaret tilgjengelig under fanen "Film/video/materiell"

Portugisisk akademisjef kommer til Cupfinaleseminaret

Portugisiske Miguel Lopes kommer til Cupfinaleseminaret for å gi et grundig innsyn i metodologien Taktisk Periodisering.

Tettpakket dybdeløp om norsk spillerutvikling

Gjennom to dager vil sentrale skikkelser både i og utenfor NFF gå i dybden og diskutere styrker og utfordringer knyttet til dagens norske spillerutviklingsmodell, status på våre aldersbestemte landslag, og hvilke endringer som bør gjøres fremover for at vi tar enda flere steg i riktig retning.

Presentasjon av programmet for årets rundbord-seanser

Fjorårets suksess med rundbord-seanser fortsetter. Klikk her for full oversikt over hvilke eksklusive "møteplasser" man kan melde seg på.

Stort dansk trener-talent med praksisøkt!

Jacob Tind er tidenes nest yngste danske trener til å få UEFA A-lisens. Til daglig er han ansvarlig for Silkeborg IFs U9-U12 akademispillere. Lørdag vil han være på plass i Manglerudhallen for spennende praksisøkt!

Vinnere av påmeldingskonkurransen Cupfinaleseminaret 2016

Vi har nå trukket ut de 10 vinnerne av påmeldingskonkurransen som ble annonsert før sommerferien i år

Ronny Deila på etterutdanningsseminaret

Påtroppende Vålerenga-trener Ronny Deila er på plass under årets Cupfinaleseminar, og vil være en sterk bidragsyter under årets UEFA PRO/A-lisens etterutdanning. Se video.

Erik Hamrén til årets UEFA PRO/A-lisens etterutdanning

Erik Hamrén har sagt ja til å delta under årets UEFA PRO/A-lisens trenerutdanning. Der vil ha dele av sine erfaringer som leder for fotballspillere og lag. Lederskap er tema på årets etterutdanning.

Arrangør

I samarbeid med

 

Våre samarbeidspartnere

 
 
 
 
 

 

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products