Svært spennende hovedseanse under årets praksisdel!

Norske Johnny-Mikael Gallefoss er hovedtrener i BX Brussel og skal lede hovedseansen under årets praksisdel i Manglerudhallen. Tema: Mulige utfordringer og muligheter med norsk tankegang i Europa - vist i praksis

Landslagssjefen for de svenske mestrene fra U21-EM på plass!

Tidligere denne sommeren vant Sverige U21-EM under ledelse av Håkan Ericson. I denne presentasjonen vil Ericson gi et innblikk i forberedelsene til mesterskapet og gjennomføringen av dette, med et spesielt fokus på spillestil og mentale forhold.

Velkommen til Trenerfaglig Café. Tema: Hærførere

Møt forfattere av skjønn- og faglitteratur for fotballtrenere, i Solskjær-losjen på UBC kl. 17.45- 19.00 fredag 20. november.

Bryne G16 - et unikt prosjekt til Cupfinalseminaret

Trener Alf Ingve Berntsen og Bryne G16 kommer til årets Cupfinaleseminar for å presentere deres unike prosjekt i teori og praksis

Det store Barnefotball-Cupfinaleseminaret

TEMA: Med Martin Ødegaard på utviklingsveien

SC Heerenveen og AFC Ajax i samarbeid med Toppfotballsenteret kommer til årets Forskerseminaret under Cupfinaleseminaret

Tjalling van den Berg og Berber van den Berg fra SC Heerenveen og Freek de Boer og Matthias Kohler fra AFC Ajax vil i samarbeid med Toppfotballsenteret bidra med sin forskning innenfor læring- og treningskvalitet i fotball på Forskerseminaret.

Harry Redknapp gjester Cupfinaleseminaret 2015

- Det er utrolig hyggelig å presentere Harry Redknapp (68) for årets Cupfinaleseminar. Selv om Redknapp for øyeblikket er ute av manageryrket, må vi huske at han var en de mest erfarne og populære managerne i engelsk fotball, sier daglig leder Teddy Moen.

UTSOLGT for Cupfinalebilletter - men fortsatt ledige plasser igjen på CUPFINALESEMINARET

På grunn av stor pågang av påmelding til Cupfinaleseminaret 2015 er vi nå dessverre utsolgt for Cupfinalebilletter til kampen mellom Rosenborg BK og Sarpsborg 08.

Arrangør

I samarbeid med

 

Våre samarbeidspartnere

 
 
 
 
 

 

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products