- Vi kan snakke sammen!

Landslagstrener for G1/19, På Arne "Paco" Johansen, har vært på besøk i en rekke fotballkulturer over hele verden og også vært trener i utlandet. Han mener at CUPFINALESEMINARET er unikt og at verdiene i arrangementet kan dyrkes videre til å være ett av norsk fotballs fremste fortrinn.

- Bli med på Cupfinaleseminaret 2017

Bli med på UBC Ullevål Stadion og i Manglerudhallen hvor bredde og topp i "trenerklubben Norge" samles for faglig påfyll, inspirasjon, nettverksbygging og sosial samvær. Dette er plassen for trenere i barnefotball, ungdom, toppfotball, spillerutviklere, støttepersonell og utviklingsansvarlige

- Du kan nå melde deg på Cupfinaleseminaret

Påmeldingen for årets Cupfinaleseminar er nå åpnet. Ambisjonen er å samle like mange fotballtrenere som i fjor, hvor nærmere 1200 fotballtrenere var på plass. De to siste årene (2015 og 2016) er det blitt fullbooket. Så nøl ikke med å melde deg på, om du vil sikre det plass nå! Vi oppfordrer alle trenere og klubbmiljøer om å melde seg på tidlig, da sannsynligheten for at vi kommer til å bli fullbooket nok også vil skje 3. året på rad.

- Vær med å vinne flotte premier!

De 50 første som melder seg på seminaret (med betaling) er med i en konkurranse om flotte premier. Gå ikke glipp av denne muligheten. Oddsen for å vinne er 1 til 5.

Programmet for CUPFINALESEMINARET 2017

Ett endelig program for Cupfinaleseminaret 2017 skal være klart innen 1.september. Men rammene for seminarer er nå klart, med organisering, romfordeling, priser, etc.

OPPLEV CUPFINALESEMINARET PÅ NÆRT HOLD

Det 28. Cupfinaleseminaret fra 17-19. november ble en stor suksess med nesten 1200 fotballtrenere på plass over 3 dager. Gjenopplev litt av settingen og stemningen disse dagene på UBC og arenaene hvor praksis ble avholdt ved å klikke inn på denne artikkelen:

Arrangør

I samarbeid med

 

Våre samarbeidspartnere

 
 
 
 
 

 

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products