Program Cupfinaleseminaret 2016 klart!

Programmet for det 28. Cupfinaleseminaret er nå klart. Ett stort utvalg av faglig påfyll, presentasjoner, seminarer, dybdeløp, rundbord-seanser og praksis er ment å inspirere fotballtrenere på alle nivåer til å ta turen til Oslo dagene 17.-19.november.

- Du kan nå melde deg på Cupfinaleseminaret

Påmeldingen for høstens Cupfinaleseminar er nå åpnet. Ambisjonen er å samle like mange fotballtrenere som i 2015, hvor nærmere 1100 fotballtrenere var tilstede. Vær tidlig ute for å sikre deg de beste prisene. Vi oppfordrer alle trenere og klubbmiljøer om å sikre seg plasser nå, da det kan bli fullt igjen dette året.

- Bli med på Cupfinaleseminaret 2016

Bli med på UBC Ullevål Stadion og i Manglerudhallen hvor bredde og topp i "trenerklubben Norge" samles for faglig påfyll, inspirasjon, nettverksbygging og sosial samvær. Dette er plassen for trenere i barnefotball, ungdom, toppfotball, spillerutviklere, støttepersonell og utviklingsansvarlige

- Vær med å vinne flotte premier!

De 50 første som melder seg på seminaret (med betaling) er med i en konkurranse om flotte premier. Gå ikke glipp av denne muligheten. Oddsen for å vinne er 1 til 5.

Intervjuer med Harry Redknapp og Bob Bradley

Fjorårets intervjuer med Harry Redknapp og Bob Bradley ligger nå tilgjengelig under "Film/Video"

Arrangør

I samarbeid med

 

Våre samarbeidspartnere

 
 
 
 
 

 

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products