Erik Hamrén til årets UEFA PRO/A-lisens etterutdanning

Erik Hamrén har sagt ja til å delta under årets UEFA PRO/A-lisens trenerutdanning. Dere vil ha dele av sine erfaringer som leder for fotballspillere og lag. Lederskap er tema på årets etterutdanning.

Roy Hodgson til Cupfinaleseminaret

Tidligere engelsk landslagssjef Roy Hodgson (69) har takket ja til invitasjonen fra NFT og vil være internasjonal gjesteforeleser under Cupfinaleseminaret i Oslo i november.

Velkommen til det store barnefotball-Cupfinaleseminaret

Torsdag 17. november med tema: Den gode barnefotballtreneren - kjennetegn og kompetanse

Player Development Project til Cupfinaleseminaret!

Grunnleggerne bak en av verdens raskest voksende spiller- og trenerutviklingsprosjekter kommer til Cupfinaleseminaret!

UTSOLGT for Cupfinalebilletter - men fortsatt ledige plasser igjen på CUPFINALESEMINARET

På grunn av stor pågang av påmelding til Cupfinaleseminaret 2016 er vi nå dessverre utsolgt for Cupfinalebilletter til NM finalen herrer.

Program Cupfinaleseminaret 2016 klart!

Programmet for det 28. Cupfinaleseminaret er nå klart. Ett stort utvalg av faglig påfyll, presentasjoner, seminarer, dybdeløp, rundbord-seanser og praksis er ment å inspirere fotballtrenere på alle nivåer til å ta turen til Oslo dagene 17.-19.november.

- Du kan nå melde deg på Cupfinaleseminaret

Påmeldingen for høstens Cupfinaleseminar er nå åpnet. Ambisjonen er å samle like mange fotballtrenere som i 2015, hvor nærmere 1100 fotballtrenere var tilstede. Vær tidlig ute for å sikre deg de beste prisene. Vi oppfordrer alle trenere og klubbmiljøer om å sikre seg plasser nå, da det kan bli fullt igjen dette året.

- Bli med på Cupfinaleseminaret 2016

Bli med på UBC Ullevål Stadion og i Manglerudhallen hvor bredde og topp i "trenerklubben Norge" samles for faglig påfyll, inspirasjon, nettverksbygging og sosial samvær. Dette er plassen for trenere i barnefotball, ungdom, toppfotball, spillerutviklere, støttepersonell og utviklingsansvarlige

Arrangør

I samarbeid med

 

Våre samarbeidspartnere

 
 
 
 
 

 

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products